— FROKOST —
Vi serverer frokost alle dage fra kl. 11 - 16.30
HAVET
— Laksesalat —
Salat med varmrøget laks, grønne asparges, agurk, citron, dild og lækker dressing. 125,-
— Luksusstjerneskud —
Stegt fisk, dampet fisk, rejer, asparges med dild/citronmayo på hjemmebagt brød. 205,-
— Fiskefilet —
serveres med rejer på rugbrød, med citron, sprød salat og urtemayo. 135,-
— Luksusmaden —
Håndpillede rejer, hjemmerøget laks på brød med citron og urtemayo. 155,-
— Rejemad —
Klassisk rejemad med håndpillede rejer og urtemayo. 115,-
Landet
— PARISERBØF —
Hakket oksekød på brød, rå æggeblomme, hjemmesyltede rødbeder, rå løg, kapers og peberrod. 165,-
— OKSEBURGER —
med bacon, cheddar og tomatrelish. Vi tilføjer hjemmesyltede rødløg, sprød salat og chilimayo. 139,-
— KYLLINGEBURGER —
Kylling vendt i sesam og tomatrelish, syltede rødløg, sprød salat og chilimayo. 130,-
— ANTHONBURGER —
Pankopaneret kylling med hjemmelavet coleslaw, syltede rødløg, tomatrelish og BBQ-sauce. 155,-
— TÅRNET —
Okseburger med bacon, bløde løg, cheddar, spejlæg, tomatrelish, sprød salat og hjemmelavet BBQ-sauce. 155,-
— BØFSANDWICH —
Klassisk bøfsandwich. 85,-
TILBEHØRET
— FRITTER / LILLE —
+ én valgfri dyppelse. 45,- Ekstra dyppelse + 10,-
— FRITTER —
+ to valgfri dyppelse. 65,- Ekstra dyppelse + 10,-
— NUGGETS —
6 stk. pankopaneret kyllingenuggets med en dyppelse. Hjemmelavet. 80,-
— AFTEN —
Vi serverer aftensmad alle dage fra kl. 17 - 20
Landet
— KYLLINGPICCATA —
Kylling stegt i æg og mozzarella. Hertil serveres frisk kogt pasta med krydret tomatsauce og parmesan (min. 2 kuverter) 185,-
— ribeye —
300 g Ribeyesteak med dagens garniture, hjemmelavet bearnaise og pommes (min. 2 kuverter) 325,-
— ENGELSK BØF —
Bøf skåret af kalvefilet med bløde løg, sylt og kartofler. 265,-
— WIENERSCHNITZEL —
Wienerschnitzel med brasede kartofler, ærter, dreng og smørsauce. 275,-
— OKSEBURGER —
Okseburger med bacon, cheddar og tomatrelish. Vi tilføjer hjemmesyltede rødløg, sprød salat og chilimayo. 139,-
— KYLLINGEBURGER —
Kylling vendt i sesam og tomatrelish, syltede rødløg, sprød salat og chilimayo. 130,-
— ANTHONBURGER —
Pankopaneret kylling med hjemmelavet coleslaw, syltede rødløg, tomatrelish og BBQ-sauce. 155,-
— TÅRNET —
Okseburger med bacon, bløde løg, cheddar, spejlæg, tomatrelish, sprød salat og hjemmelavet BBQ-sauce. 155,-
HAVET
— torsk —
Dampet torsk på bund af ristet spinat, med ristede pinjekerner, safransovs og kartofler. 255,-
— Stegt laks —
Stegt laks med dagens garniture, muslingesauce og kartofler. 255,-
TILBEHØRET
— FRITTER / LILLE —
+ én valgfri dyppelse. 45,Ekstra dyppelse + 10,-
— FRITTER —
+ to valgfri dyppelse. 65,- Ekstra dyppelse + 10,-
— NUGGETS —
6 stk. pankopaneret kyllingenuggets med dyppelse. Hjemmelavet. 80,-
